Frugttræer til enhver smag

Æbler og pærer er klassiske frugter, som de fleste danskere holder af. Æbler findes i et hav af forskellige sorter, fra de søde og saftige Gala-æbler til de mere syrlige Granny Smith-æbler. Uanset om du foretrækker en frisk æblekage eller en lækker æblekompot, er der en æblesort, der passer perfekt til dine behov. Pærerne er ligeledes mangfoldige, med saftfulde Konference-pærer og de mere faste William-pærer. Derudover kan du også finde spændende frugter som kirsebær, blommer og ferskner, som alle tilfører en unik smag til dine retter og desserter.

Unik kvalitet til konkurrencedygtige priser

På Jordens Frugter finder du et bredt udvalg af frugttræer i unik kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores træer dyrkes med omhu og omsorg, så du kan være sikker på at få et sundt og robust træ, der giver dig en rigelig høst i mange år fremover. Se tilbud på frugttræer og find netop det træ, der passer perfekt til din have.

Frugttræer til haven – en investering i fremtiden

Frugttræer til haven er en investering i fremtiden, som kan bringe glæde og udbytte i mange år fremover. Uanset om du foretrækker æbler, pærer, blommer eller noget helt andet, findes der et frugttræ, der passer perfekt til din have. Opdag skønheden i kirsebærtræer, som ikke blot bærer lækre frugter, men også pryder haven med deres smukke blomster om foråret. Frugttræer kræver ganske vist lidt pleje og vedligeholdelse, men investeringen betaler sig i form af friske, sunde frugter og en haven, der summer af liv.

Bliv inspireret af vores brede sortiment

Uanset om du foretrækker søde, saftrige æbler, saftige pærer eller sprøde kirsebær, har vi et bredt udvalg af frugttræer, der vil passe til enhver have. Vores sortiment omfatter både klassiske sorter og mere eksotiske varianter, så du kan finde den helt rigtige frugt til dit behov. Lad dig inspirere af vores mangfoldige udvalg og find det perfekte træ, der vil give din have et smukt og indbydende udtryk.

Sådan plejer du dine frugttræer optimalt

For at sikre optimal pleje af dine frugttræer er der nogle vigtige ting at have i mente. Først og fremmest er det vigtigt at give træerne den rette mængde vand og næring. De skal have tilstrækkelig med vand, særligt i tørre perioder, men undgå at oversvømme dem. Giv dem også en passende mængde gødning to gange om året, for eksempel i foråret og sommeren. Beskær desuden træerne regelmæssigt for at fjerne syge eller døde grene og for at holde dem i form. Endelig er det en god idé at beskytte træerne mod skadedyr og sygdomme ved at sprøjte dem med et egnet middel efter behov. Ved at følge disse retningslinjer kan du sikre, at dine frugttræer trives og giver dig en rigelig høst år efter år.

Sæsontilbud på populære frugttræer

I øjeblikket kan du finde et attraktivt sæsontilbud på nogle af vores mest populære frugttræer. Æbletræet ‘Ingrid Marie’ er en klassisk dansk sort, der leverer store, saftige æbler med en dejlig sødme. Blommer af sorten ‘Victoria’ er også et godt valg, da de modner tidligt og har en lækker, saftfuld smag. Derudover kan du få gode tilbud på pæretræet ‘Conference’, som giver en rigelig høst af sprøde og aromatiske pærer. Uanset om du foretrækker æbler, blommer eller pærer, så er dette et godt tidspunkt at investere i nye frugttræer til haven.

Frugttræer, der passer til dit klimaområde

Når du vælger frugttræer til din have, er det vigtigt at tage højde for det lokale klima. Nogle frugttræer trives bedst i varme og solrige områder, mens andre foretrækker et køligere og mere fugtigt miljø. Æbletræer og pæretræer er generelt robuste og tilpasningsdygtige, og kan dyrkes i de fleste klimaer i Danmark. Blommer og kirsebær kræver lidt mere varme og sol, men kan stadig trives i de fleste områder. Mere eksotiske frugter som figner og abrikoser kræver et varmere klima og egner sig bedst til de sydlige dele af landet. Uanset hvilket område du bor i, kan du finde frugttræer, der passer til dit lokale miljø.

Gør dit hjem endnu smukkere med frugttræer

Frugttræer er ikke blot praktiske, men kan også være en fantastisk tilføjelse til dit hjem. De kan skabe en rolig og naturlig stemning i haven eller på terrassen. Vælg et træ, der passer til din stil og dit miljø – om det er et æbletræ, et pæretræ eller et kirsebærtræ. Frugttræer blomstrer smukt om foråret og giver en rig høst om efteråret, hvilket giver dit hjem et charmerende og indbydende udtryk. Lad dine frugttræer være en naturlig del af dit uderum og nyd den friske frugt direkte fra træet.

Bestil nu og få hurtig levering

Bestil dine frugttræer i dag og få dem leveret direkte til din dør inden for få dage. Vores erfarne planteskole sikrer, at træerne er sundt og velplejet, så de kan gro godt i din have. Uanset om du foretrækker æbler, pærer, kirsebær eller noget helt andet, har vi et stort udvalg af kvalitetstræer, som du kan bestille online. Køb nu og nyd dine egne friske frugter i løbet af få måneder.

Vores eksperter rådgiver dig om det rette valg

Når du skal vælge frugttræer til din have, er der flere faktorer, du bør tage i betragtning. Vores eksperter anbefaler, at du overvejer træernes vækstbehov, herunder krav til sol, jord og plads. Derudover er det vigtigt at vælge sorter, der passer til dit lokale klima, så du kan få et godt udbytte af dine frugter. Rådgivning fra en lokal planteskole kan også være en god idé, da de kender de bedste muligheder for din region. Uanset hvad du vælger, er det værd at investere lidt tid i at finde de rette frugttræer, så du kan nyde dine egne hjemmedyrkede frugter i mange år fremover.