Depend Cosmetic Gel iQ Polish Step 3 – 5 ml – Magenta Carving

80 kr.

Få smukke og holdbare negle med Depend Cosmetic Gel iQ Polish Step 3 i farven Magenta Carving. Oplev en unik gel-neglelak, der holder længe.

Køb her

Varenummer (SKU): 4929502109694962 Kategori:

Depend Cosmetic Gel iQ Polish Step 3 i farven Magenta Carving er et mesterværk inden for gel neglelak. Dette produkt er skabt til at give dine negle et smukt, professionelt og holdbart look, der holder i lang tid. Med sin dybe magenta farve vil dine negle skille sig ud og tiltrække opmærksomhed.

Denne gel neglelak er designet til at blive brugt som det tredje trin i din Depend Gel iQ lakbehandling. Påfør den i et tyndt lag og hærd den under en Gel iQ UV/LED-lampe i 30 sekunder, og gentag processen for at opnå det bedste og mest langvarige resultat.

Depend Cosmetic Gel iQ Polish Step 3 er let at påføre og glider jævnt over neglene uden at danne klumper eller striber. Den lækre gel tekstur sikrer en smidig og fejlfri påføring, så du opnår et professionelt salon-look derhjemme.

Magenta Carving farven er en intens og dyb magenta nuance, der vil tilføre dine negle en smuk og elegant touch. Uanset om du er til en klassisk manicure eller ønsker at eksperimentere med dristige neglelooks, er denne farve et perfekt valg.

Med Depend Cosmetic Gel iQ Polish Step 3 i farven Magenta Carving kan du være sikker på, at dine negle vil se fantastiske ud i lang tid. Lad dine negle skinne og tilføj en smule luksus til din hverdag med denne enestående gel neglelak.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Depend Cosmetic Gel iQ Polish Step 3 – 5 ml – Magenta Carving”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.