Tilbud!

Depend Cosmetic Gel iQ Polish Step 3 – 5 ml – Electric Lime

Original price was: 80 kr..Current price is: 64 kr..

Få intense og langtidsholdbare neglefarver med Depend Cosmetic Gel iQ Polish. Oplev Electric Lime nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4929502109656847 Kategori:

Depend Cosmetic Gel iQ Polish Step 3 – Electric Lime kombinerer skønhed og teknologi på en fantastisk måde, der vil revolutionere din neglelakoplevelse. Denne lækre gel neglelak er en del af Depend’s avancerede Gel iQ-system og er designet til at give dig smukke og holdbare neglelakresultater i salonkvalitet – lige hjemme i din stue.

Med sin livlige nuance af Electric Lime tilføjer denne gel neglelak et pop af farve til dine negle, der vil få dig til at skille dig ud fra mængden. Den intense farve stråler med energi og livlighed og vil give dig et friskt og ungdommeligt look, som er perfekt til enhver lejlighed.

Depend Cosmetic Gel iQ Polish Step 3 er endnu et skridt mod den ultimative neglepleje. Denne gel neglelak påføres nemt i et tyndt lag og hærdes på kun 30 sekunder under Gel iQ UV/LED-lampen – det er hurtigt, nemt og bekvemt. Med sin langvarige formel kan du nyde dine smukke negle i op til flere uger uden at bekymre dig om at skulle retouchere eller male dem igen.

Glem alt om chipning, skaller eller slid – Depend Cosmetic Gel iQ Polish Step 3 sikrer, at din neglelak forbliver fejlfri og strålende længe efter påføringen. Og når du er klar til at skifte farven, kan du nemt fjerne denne gel neglelak med Depend Gel iQ Remover Gel eller Depend Neglelakfjerner.

Giv dine negle den kærlighed og opmærksomhed, de fortjener, med Depend Cosmetic Gel iQ Polish Step 3 – Electric Lime. Lad dine negle skinne i en livlig og intens farve, der vil få dig til at føle dig som en ægte stjerne. Tag din negleplejerutine til det næste niveau med Depend’s innovative Gel iQ-system og oplev den utrolige holdbarhed og skønhed, som kun professionelle neglesaloner tidligere kunne tilbyde. Nu kan du skabe salonkvalitet neglelakresultater derhjemme – takket være Depend.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Depend Cosmetic Gel iQ Polish Step 3 – 5 ml – Electric Lime”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.