Tilbud!

WOW Hybrid Gel Polish, 8 ml – Classic Rosé

Original price was: 110 kr..Current price is: 98 kr..

Få smukke negle i en klassisk rosafarve med WOW Hybrid Gel Polish. Holdbarhed og glans i en flaske. Oplev det nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 10393702088328751 Kategori:

Med WOW Hybrid Gel Polish i nuancen Classic Rosé kan du skabe en elegant og sofistikeret manicure, der holder i op til 10 dage. Denne unikke neglelak kombinerer det bedste fra to verdener – holdbarheden fra en UV-lak og den hurtige tørringstid fra en almindelig neglelak.

Den innovative to-trins formel gør det nemt at opnå et fejlfrit resultat derhjemme. Påfør først baselakken for at styrke og beskytte dine negle, og dernæst den smukke Classic Rosé farve, der vil give dine negle et subtilt og klassisk udseende. Afslut med topcoaten for en utrolig glans og ekstra holdbarhed.

WOW Hybrid Gel Polish kræver ikke brug af UV- eller LED-lampe, da den hærder naturligt ved dagslys. Dette gør det ikke kun mere praktisk, men også mere skånsomt mod dine negle. Med en bred vifte af farver at vælge imellem kan du skabe utallige forskellige looks til enhver lejlighed.

Så forkæl dig selv med en luksuriøs manicure derhjemme, og lad WOW Hybrid Gel Polish løfte dine negle til et helt nyt niveau. Med dens langtidsholdbare formel og skinnende finish vil denne neglelak hurtigt blive en uundværlig del af din skønhedsrutine. Oplev selv WOW-effekten og få smukke negle, der vil imponere alle omkring dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WOW Hybrid Gel Polish, 8 ml – Classic Rosé”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.