Tilbud!
,

WOW Hybrid Gel Polish 8 ml. Scorpion Sting

Original price was: 110 kr..Current price is: 65 kr..

Få dine negle til at skinne med WOW Hybrid Gel Polish i farven Scorpion Sting – holdbarhed og glans i én. Køb nu og oplev den magiske forskel.

Køb her

Varenummer (SKU): 10393702088328720 Kategorier: ,

WOW Hybrid Gel Polish 8 ml. i farven Scorpion Sting er den ultimative kombination af farveintensitet, holdbarhed og glans. Med dens avancerede to-trins formel giver denne neglelak dig det bedste fra begge verdener – en almindelig neglelak, der tørrer hurtigt, kombineret med holdbarheden og skinnende finish fra en UV-neglelak.

Denne fantastiske neglelak kræver ikke brug af UV- eller LED-lampe til hærdning, hvilket gør det både praktisk og skånsomt for dine negle. Bare påfør et lag af Scorpion Sting neglelak, lad det tørre ved dagslys, og oplev et holdbart resultat i op til 10 dage.

Farven Scorpion Sting er en dristig og dyb nuance, der vil tilføje et strejf af mystik og elegance til dine negle. Uanset om du er på vej til en elegant fest eller bare ønsker at forkæle dig selv midt i en travl hverdag, vil denne farve give dine negle det ekstra pift, der skiller sig ud.

Med WOW Hybrid Gel Polish 8 ml. i farven Scorpion Sting behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Lad dig forføre af den smukke farve, den langvarige holdbarhed og den skinnende finish, som denne neglelak tilbyder. Så giv dine negle den WOW-effekt, de fortjener, og lad Scorpion Sting være kronen på værket i din neglekollektion.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WOW Hybrid Gel Polish 8 ml. Scorpion Sting”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.