Tilbud!
,

WOW Hybrid Gel Polish, 8 ml – Selfie

Original price was: 110 kr..Current price is: 65 kr..

Få WOW-effekten med Hybrid Gel Polish. Holdbare og skinnende negle uden besvær. Oplev let påføring og langvarig farve med dette populære produkt.

Køb her

Varenummer (SKU): 10393702088327895 Kategorier: ,

Med WOW Hybrid Gel Polish i farven Selfie får du den ultimative manicureoplevelse lige ved hånden. Denne innovative gel-neglelak kombinerer det bedste fra to verdener – holdbarheden og skinnende finish fra UV-gel-lakker og den bekvemme påføring og tørring af traditionelle neglelakker.

Selfie er en smuk nuance, der vil få dine negle til at skille sig ud med sit dybe, rige farvetone. Uanset om du er på vej til en glamourøs begivenhed eller bare ønsker at forkæle dig selv derhjemme, vil denne farve give dig det perfekte touch af elegance og stil.

Med en let og problemfri påføring glider WOW Hybrid Gel Polish let på neglen og skaber en jævn, fejlfri finish, der vil holde i op til 10 dage uden at miste sin intense farve og glans. Det bedste af det hele? Du behøver ikke at investere i en UV- eller LED-lampe, da denne innovative formel hærder ved almindeligt dagslys.

Sagt på en anden måde – WOW Hybrid Gel Polish er den ultimative løsning for travle kvinder, der ønsker smukke negle, der varer længe uden besværet ved traditionelle gel-lakbehandlinger. Med Selfie kan du tage dine neglespil til det næste niveau og vise din personlighed gennem dine smukt lakerede negle.

Så hvorfor nøjes med det sædvanlige, når du kan opgradere din manicurerutine med WOW Hybrid Gel Polish i farven Selfie? Giv dine negle den kærlighed og opmærksomhed, de fortjener, og lad dine hænder tale for sig selv med denne luksuriøse gel-neglelak, der vil få dig til at føle dig som en supermodel, klar til at erobre verden – én selfie ad gangen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WOW Hybrid Gel Polish, 8 ml – Selfie”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.