Tilbud!
,

WOW Hybrid Gel Polish, – Squashed grapes and plums

Original price was: 110 kr..Current price is: 65 kr..

Få smukke negle på 30 minutter med vores WOW Hybrid Gel Polish i farven Squashed Grapes and Plums. Ekstra holdbar og skinnende finish.

Køb her

Varenummer (SKU): 10393702088327930 Kategorier: ,

WOW Hybrid Gel Polish i farven Squashed grapes and plums er den perfekte måde at tilføje et strejf af elegance og glamour til dine negle. Den dybe lilla farve med undertoner af kølige lilla og varme røde skaber et unikt udtryk, der vil få dine negle til at skille sig ud.

Den banebrydende totrinsformel i WOW Hybrid Gel Polish kombinerer det bedste fra både almindelig neglelak og UV-neglelak. Du får et hurtigtørrende produkt, der hærder ved dagslys og giver en langvarig holdbarhed i op til 10 dage. Med denne hybridlak behøver du ikke bruge UV- eller LED-lys, hvilket gør det nemt og bekvemt at opnå den perfekte manicure derhjemme.

Den skinnende finish i Squashed grapes and plums er i en klasse for sig. Den blanke overflade reflekterer lyset smukt og tilfører et luksuriøst touch til dine negle. Uanset om du går efter et sofistikeret look til hverdagen eller ønsker at imponere til festlige lejligheder, vil denne farve helt sikkert få komplimenter til at vælte ind.

Nyd den smukke farve, den langtidsholdbare effekt og den bekvemme anvendelse med WOW Hybrid Gel Polish i Squashed grapes and plums. Lad dine negle blive et kunstværk, der matcher din unikke stil og personlighed, og lad WOWs fantastiske hybridlak løfte dine neglelooks til nye højder. Med WOW Hybrid Gel Polish er smukke negle lige ved hånden – bogstaveligt talt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “WOW Hybrid Gel Polish, – Squashed grapes and plums”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.